0

Zakelijk aankopen bij Kerstboom.nl

Ook voor u als zakelijke klant kunnen wij wat betekenen als het gaat om het aanschaffen van (kunst)kerstbomen. Het materiaal van alle kunstkerstbomen die wij leveren is brandveilig en brandvertragend. Dat is wel zo prettig wanneer u de boom in een openbare ruimte plaatst. Wij kunnen op verzoek een brandveiligheidscertificaat meesturen bij de levering. Daarnaast kunnen wij echte kerstbomen voor u impregneren met een brandwerend middel. Het voordeel van bestellen bij Kerstboom.nl is dat wij de bomen tot in het kantoor bezorgen. We nemen alles voor u uit handen en leveren goede kwaliteit.

Wat dacht u van bijvoorbeeld een kerstboom als kerstcadeau voor uw personeel? Of het inrichten van uw verschillende vestigingen met een kwalitatief mooie (kunst)kerstboom? Wij hebben onder andere met deze instanties of bedrijven samengewerkt:

    • Telecombedrijven
    • Peuterspeelzalen
    • Scholen
    • Fastfoodketens

Recensies van instanties en bedrijven

De telefoongids “We hebben al twee maal een optimale samenwerking mogen ervaren met Kerstboom.nl. Tijdens kerst hebben we een groot deel van onze klanten verrast met een kersboom, kerstballen en slingers. Dit leverde enorm leuke reacties op, vele klanten vonden dit het meest leuke en orginele geschenk tijdens de kerstperiode. Gehele afdelingen / teams hadden hier plezier van. Zo werd het op kantoor toch nog een stuk sfeervoller!”

De Telefoongids BV

 download (1) “Ik wil jullie bedanken voor de goede hulp bij het op het laatste moment vinden van een mooie kerstboom.

Iedereen heeft het erover dat het zo’n mooie boom is dus ik zou zeggen :missie geslaagd!”

Verhage – Spijkenisse

 download (2) “De ervaring met uw bedrijf is goed geweest, prima service!”

Vestia – Nootdorp

 download (3) “Door de duidelijke website, ruime keuze en de vriendelijke prijs heb ik besloten om bij Kerstboom.nl onze kerstbomen te bestellen. Het heeft mij een hoop tijd (geld) bespaart in een periode welke toch al druk genoeg is voor mij als ondernemer.”

Chauffeurscentrale, Frank D. Rotteveel, Algemeen directeur

 download “Netjes bezorgd en prachtige bomen waar we lange tijd plezier aan hebben beleefd”.

Villa DM

download (4) “Al een paar jaar genieten wij van alle service die Kerstboom.nl verleent om ons kantoor tijdens kerst gezellig te maken”.

ACXIOM – The Netherlands