0

Bezorging & Retourneren

black-box

Bezorging

1. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Kleine bestellingen op Kerstboom.nl worden verzonden via Postnl. Grotere bestellingen worden door onszelf of een transporteur bezorgd. Wij, en onze vervoerders, doen onze uiterste best om uw aankoop zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 werkdagen op de door uw gekozen leverdag.

 

 2. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw aankoop bij ons is verwerkt voor transport, ontvangt u automatisch een e-mail met daarin de ‘Track and Trace’ gegevens van uw zending. Met deze gegevens kunt u precies volgen in welk stadium van het bezorg proces uw bestelling zich bevindt.

Heeft u verdere vragen over de status van uw order? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (vermeld altijd uw ordernummer).

3. Bezorgkosten Nederland & België

Bezorgkosten Nederland en België
Alle producten van Kerstboom.nl worden gratis bezorgd in Nederland.

4. Bezorgpogingen

Onze vervoerder doet standaard twee bezorgpogingen op twee achtereenvolgende werkdagen. Bezorgdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.

Retourneren

 1. Retourneren van uw bestelling

Retourneren kan alleen wanneer u dit binnen 24 uur na ontvangst van het artikel per e-mail kenbaar maakt via ons contactformulier. Indien u er voor kiest een artikel te retourneren ontvangt u van ons binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug minus de bezorgkosten. Het aankoopbedrag van producten gekocht in december wordt in januari teruggestort.

Is de verpakking dusdanig beschadigd dat her-verpakking noodzakelijk is, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten bij u in rekening te brengen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van de artikelen en de bijbehorende kosten.

2. Retourneren van echte kerstbomen

Kerstboom.nl doet haar uiterste best om alleen de mooiste echte kerstbomen aan te bieden. Daarom worden alle kerstbomen altijd vers gekapt en speciaal geselecteerd op hun volle takken, symmetrie en kleur.

Toch blijft een kerstboom een natuurproduct. Dit betekent dat geen twee bomen hetzelfde zijn. De keuze voor een echte boom is daarom ook de keuze voor een unieke boom. Omdat de ‘perfecte boom’ niet bestaat vragen wij u om de kleine afwijkingen die uw boom bijzonder maken vooral te accepteren, of liever nog, te omarmen.

Omdat echte kerstbomen bederfelijk zijn, is het helaas niet mogelijk om deze retour te sturen.

3. Retouradres

Het retouradres van uw bestelling kunt u terugvinden op het label van uw zending, onder de noemer ‘Verzender’. Gebruik alleen dit retouradres: de producten van Kerstboom.nl komen namelijk van verschillende locaties in Nederland, en dienen dan ook naar deze locatie teruggestuurd te worden.

 4. Bestelling annuleren

Zodra uw bestelling door u bevestigd is kan deze niet meer geannuleerd worden. Dit omdat het verwerken van een annulering langer duurt dan het gehele bezorgproces. Uiteraard kunt u een besteld artikel wel retourneren. Hiervoor gelden bovenstaande richtlijnen.