0

Over ons

over-ons

Als beste beoordeeld door VARA Kassa

In december 2011 werd de service van Kerstboom.nl als beste beoordeeld door het consumentenprogramma VARA Kassa. Ook won een kunstkerstboom uit ons assortiment de kerstbomentest van het populaire programma. Doorslaggevend waren de gunstige prijs en het realistische uiterlijk. Kijk de uitzending terug via het onderstaande filmpje of  op de productpagina van de winnende boom.

 

Wat is kerstboom.nl? 

Kerstboom.nl is een online winkel met kerstbomen in alle soorten en maten. De webshop is in 2001 ontstaan vanuit het idee dat een kerstboom kopen veel gemakkelijker moest kunnen.  Ervaring leerde dat ‘offline’ een kerstboom kopen namelijk een hele onderneming is; het zoeken naar de goede boom, de rij voor de kassa, de auto vol naalden. Online uw kerstboom bestellen is sneller en makkelijker: vanuit uw luie stoel de perfecte boom uitzoeken, deze afrekenen met de gewenste betaalmethode en laten bezorgen waar en wanneer u dat wilt.

De voordelen van Kerstboom.nl:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Kerstbomen in alle soorten en maten
  • Geen bezorgkosten

Van geurige spar tot praktische kunstkerstboom

De belangrijkste keuze bij het kopen van een kerstboom is: wordt het een kunstboom of een echte? Beide soorten hebben een aantal unieke kenmerken. Zo is een kunstkerstboom op de langere termijn goedkoper, maar heeft alleen een echte boom die heerlijke geur van verse dennen. Om u te helpen bij uw keuze hebben we deze kenmerken voor u op een rijtje gezet, klik daarvoor hier.

Particulier en zakelijk

Naast het assortiment echte- en kunstkerstbomen gericht op de particuliere markt biedt Kerstboom.nl ook zakelijke klanten de benodigdheden voor een geslaagd kerstfeest. Ons team professionele stylisten verzorgt bijvoorbeeld voor vele bedrijven de versiering van kantoren en de ondersteuning van marketingacties in de kerstperiode. Ook maken we gepersonaliseerde kerstgeschenken voor zakelijke relaties, bijvoorbeeld in de kleuren van een bedrijfslogo. Neem gerust contact voor meer informatie over onze zakelijke services.

  • Professionele versiering van kantoren en bedrijfsruimtes
  • Ondersteuning van marketingacties
  • Fabricage van gepersonaliseerde geschenken voor zakelijke relaties

Wie is Kerstboom.nl?

Kerstboom.nl is een handelsnaam van Tuincentrum.nl te Waddinxveen. Dit bedrijf heeft meerdere kerstboom-webwinkels, namelijk: Kerstbomen.nl, KerstboomNederland.nl en Kerstboom.be. Tuincentrum.nl is gevestigd in Waddinxveen en bezorgd kerstbomen door heel Nederland en België.

Waarom Kerstboom.nl?

U koopt bij Kerstboom.nl omdat u houdt van gemak en service. Daarom kunt u vanuit uw luie stoel uw favoriete kerstboom bestellen en laten bezorgen waar en wanneer het u het beste past. En dan uiteraard tegen de scherpste prijs! Na het bestellen van uw kerstboom houden we u per e-mail op de hoogte over de voortgang van de bezorging.

Kerstbomen en het milieu

Onze echte kerstbomen worden gekweekt onder de best mogelijke omstandigheden op kwekerijen in Nederland, België, Duitsland en Denenmarken. De kwekerijen zijn een belangrijke leefomgeving voor een enorme variëteit aan flora en fauna. Daarom werkt Kerstboom.nl uitsluitend samen met kwekers die het milieu volledig respecteren. Zo groeien onze bomen op arme gronden waar anders niets zou groeien, en planten de kwekers voor iedere omgezaagde kerstboom weer een nieuwe.

Heeft u vragen? Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.
Kerstboom.nl is te bereiken op 085-4016555 of via het contactformulier.